SÆTHER OG TØRRING

https://open.spotify.com/album/0ozPN8B3ExbnV0heUbYoHF?si=y9-eIT1cSI6W5hvzGUt1tg
https://open.spotify.com/album/6JRorgCF4tCVtVa7naFh02?si=rHFzK18KSsie_f5_6ew3dw

SÆTHER OG TØRRING

Med en miks av gammelt og nytt formidler de store hits i intim innpakning. Sæther og Tørringgir deg låter som fenger, og fremfører låtene med glimt i øyet, solid innlevelse og profesjonell fremførelse.

Hans Petter Vik Sæther og Ståle Kvarme Tørring er begge tilknyttet Trøndelag teater og var godt igang med musikalen Jesus Christ Superstar da koronaen kom og stengte ned Norge. De bestemte seg for å utnytte den ufrivillige pausen til et musikalsk samarbeid, og fra hvert sitt hjemmestudio spilte de inn sine egne versjoner av kjente sanger.

Sæther og Tørring hadde premiere på sosiale medier i mai 2020 med den Norske MGP slageren "I feed you my love", og høstet umiddelbart mange lovord for sin egenartede fremføring. Deretter har de tolket bla «The Christmas Song» ,«I Wanna Dance with Somebody » og «Lenge leve livet» som høstet enda flere lovord. Og det kommer stadig nydelige versjoner av kjente låter.

Samarbeidet og responsen ga mersmak, og nå tilbyr duoen sine favoritter fra ulike musikk- og teaterscener live.

Ståle Kvarme Tørring er en skuespiller, sanger, og tekstforfatter med lang fartstid fra norsk underholdningsbransje. Han har jobbet for flere av landets store teaterhus, og står bak flere egne sceneproduksjoner. Tørring deltar ofte som solist ved ulike konserter og show, og gir også ut sin egen musikk.

Hans Petter Vik Sæther har i mange år vært en ettertraktet gitarist for artister i inn- og utland i ulike konstellasjoner og sjangre, og har spilt alt fra stadionrock for hundre tusen festivalgjengere i Tyskland, til over 3000 Beatles-show i regi av Rikskonsertene I Norge.Sæther jobber også som orkesterleder, musikkprodusent, arrangør og låtskriver. 

Sæther og Tørrings repertoar spenner vidt og favner bredt, og de fleste vil nok ta seg i å nynne med når disse to står på scenen.